vineri, 7 septembrie 2007

Despre hoti, politicieni, mafioti, tonti ; despre bunii crestini , respectul pentru padure si perspectiva viitorului

Daca vreti sa aveti si o alta perspectiva asupra furturilor de lemn din paduri, asupra bunelor intentii ale oamenilor politici- indiferent daca sunt din administratia publica locala sau "de la Centru"- sau daca vreti sa va lamuriti cam care este situatia ce ne asteapta in viitorul foarte apropiat, dati un click aici

Nu sunt nici pompierul de serviciu si nici trompeta nu stiu carui interes economic si tocmai de aceea imi permit sa va spun, tuturor celor care ati ajuns pe pagina asta, aduceti-va contributia personala la impadurirea acestei tari, daca vreti sa vedeti si peste 10-20-30 de ani dimineti ca cele din fotografiile de mai jos.




Acum ca e toamna , intr-una din plimbarile voastre la sfarsit de saptamana mergeti prin padure. Strangeti ghinda, jir sau conuri de brad pe care apoi sa le puneti in pamant in locurile in care credeti ca e mai multa nevoie de copaci. Nu va poate obliga nimeni mai mult decat viitorul pe care il vreti pentru voi si pentru copii vostrii. Daca vreti mai multe sfaturi despre cum sa puteti sa va aduceti contributia la dumneavoastra la impadurirea Romaniei sau daca vreti sa impartasiti din experienta pe care o aveti in protectia mediului si/sau in domeniul silvic intrati aici . Astept cu interes sa va implicati activ in acest gen de actiuni.

Niciun comentariu: